Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana elastica hidroizolanta Izocor MH, 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

480 lei Lei
Brand
Protect Chemical
Out Of stock
Descriere
Descopera Membrana Elastica Hidroizolanta Izocor MH, 20 kg. Ideala pentru impermeabilizarea bailor, fundatiilor, bazinelor, canalelor si multe altele. Asigura o hidroizolare permanenta si poate fi aplicata in diverse conditii. Eficienta si ecologica.

Utilizare:

- Membrana elastica hidroizolanta IZOCOR MH este potrivita pentru diverse aplicatii de hidroizolatie permanenta, inclusiv:
- Impermeabilizarea bailor, fundatiilor, bazinelor si rezervoarelor ingropate sau supraterane.
- Utilizare in canale colectoare, piscine si in general pentru lucrari de hidroizolatie in cazul contactului cu lichide si vapori.
-Poate fi aplicata pe suprafete verticale si orizontale din diverse materiale, cum ar fi: beton, mortar, tencuiala de ciment, ciment-var, ipsos, fibrociment, lemn, rigips etc.

Avantaje:

- Asigura o hidroizolare permanenta a suprafetelor tratate impotriva apei si vaporilor de apa.
- Poate fi aplicata pe suprafete cu un anumit grad de umiditate, in conformitate cu specificatiile tehnice ale produsului.
- Are un timp de uscare foarte scurt de aproximativ 2 ore/strat in conditii normale de temperatura si umiditate.
- Poate fi utilizata in spatii inchise sau in zone in care ventilarea aerului este dificila sau imposibila, cum ar fi: locuinte, spitale, rezervoare inchise, spatii cu pericol de explozie etc.
- Produsul este ecologic si nu este toxic, deoarece este pe baza de apa.

Consum specific:

Consumul specific al membranei elastice hidroizolante IZOCOR MH este de aproximativ 0,3 kg/m2/strat, in functie de gradul de finisare al suportului.
Cu membrana elastica hidroizolanta IZOCOR MH, veti beneficia de o solutie durabila si eficienta pentru protejarea suprafetelor impotriva patrunderii apei si vaporilor, indiferent de mediul in care este aplicata. Acest produs se remarca prin rapiditatea de aplicare si caracteristicile sale ecologice, facandu-l potrivit pentru diverse aplicatii de hidroizolatie.

Atentie! Imaginea are doar caracter informativ, ambalajul ar putea arata diferit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura