Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem epoxidic de pardoseala din covor din piatra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Protect Chemical
Out Of stock
Descriere
Descriere:
Ce este pardoseala din covor de piatra ?:
este un sistem de pardoseala de exterior, formata dintr-un amestec de rasina transparenta epoxidica cu piatra decorativa sau nisip de cuart colorat, obtinandu-se finisaje de pardoseala extrem de rezistente la uzura.
Sistemul propus de noi este fornat dintr-un strat de amorsa epoxidica IZOCOR SAA, un strat de pardoseala epoxidica cu cuart colorat IZOCOR PCC si un strat final de protectie cu lac poliuretanic de uzura IZOCOR LPU.

VEZI VIDEO CU ETAPELE APLICARII SISTEMULUI DE PARDOSEALA - COVOR DE PIATRA
Sistemul de pardoseala din covor de piatra, cu produse IZOCOR, are urmatoarele avantaje:
- datorita mixului dintre rasina pepoxidica transparenta si granulele de piatra naturala sau nisip de cuart, prezinta o rezistenta foarte mare in timp la UV , rezistenta chimica si la cicluri inghet-dezghet (pentru exterior);
- datorita tehnologiei de aplicare se obtine o suprafata continua, fara rosturi de imbinare;
- covorul de piatra se curata si se intretine foarte usor cu aspiratoarele cu facilitate de spalare, pentru aplicatii exterioare are proprietati de autocuratare.

Pasii necesari aplicarii sistemului de pardoseala din covor de piatra:
In primul rand suportul trebuie amorsat cu amorsa epoxidica IZOCOR SAA ( pentru aplicare verificati fisa tehnica ). Dupa circa 24 de ore se poate aplica pardoseala epoxidica cu cuart colorat IZOCOR PCC. Aceasta este formata d 1.4 kg de rasina epoxidica cu intaritor si un sac de cuart colorat de 25 kg. Dupa amestecul celor trei componente componente, se aplica pe pardoseala din beton cu gletiera, nu inainte de a se amorsa suportul cu amorsa epoxidica IZOCOR SAA.
Al treilea pas il reprezinta aplicarea stratului final format din lac poliuretanic de uzura incolor IZOCOR LPU, dupa cca. 3 zile de la turnarea stratului de pardoseala poliuretanica cu cuart colorat.

IMPORTANT!
- Pentru o reusita sigura va recomandam sa cantariti componentele, respectand proportia ( la 1.4 kg de rasina transparenta epoxidica se adauga 25 kg de componneta solida ).
- culorile sau mixul de culori se stabilesc ulterior , telefonic cu unul din reprezentantii nostri, acest nu lucru nu va influenta pretul.

Consum specific:

EX: la o granulatie a cuartului de 1.2 - 1.8 mm, avem un consum de 9 kg/mp, aplicat la o grosime a stratului de 4 mm.

Documentatie:

- fisa tehnica IZOCOR SAA
- fisa tehnica IZOCOR PCC
- fisa tehnica IZOCOR LPU
Atat la utilizarea cat si la aplicarea sistemului de pardoseala epoxidica din covor de piatra cu produse IZOCOR , se vor respecta fisele tehnice, fisele cu date de securitate, cat si instructiunile de exploatare si intretinere, eliberate de producator, actualizate la data livrarii acestuia. !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura